Analysis Of P27 And Cyclin D1 Genes In Gliomas And Meningiomas Using Molecular Genetic, Immunohistochemical And Immunogold Electron Microscopic Techniques [RC267. F228 2008 f rb]. - Ahmad, Farizan (2008)
Meningioma dan glioma merupakan dua jenis tumor otak yang paling kerap di laporkan di seluruh dunia. Kedua-dua jenis kanser ini mungkin berlaku akibat daripada gangguan pada kitaran sel yang normal yang dikawal rapi oleh gen p27 dan cyclin D1.