Penglibatan Guru Dalam Membuat Keputusan, Sokongan Organisasi Dan Komitmen Kerja. - Kamaruddin, Zulkafli (2007)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk menentukan tahap penglibatan guru dalam membuat keputusan pengurusan sekolah dan hubungannya dengan sokongan organisasi dan komitmen kerja guru.