Pembangunan Suatu Model Antaramuka Kebolehkendalian-Antara Untuk Kad Pintar Di Dalam Kampus Universiti [TK7895.S62 K45 2008 f rb]. - Hamdi, Khairul Anwar Kamaruddin (2008)
Dalam penyelidikan ini, masalah keserasian operasi kad dalam pembangunan sistem perisian pelbagai kad pintar dikaji secara mendalam samada dalam aspek teknikal mahupun aspek pengurusan.