Kesan Agregat Berkubik Dan Pengusiaan Ke Atas Sifat Kejuruteraan Konkrit Asfalt ACW14 [TA441. R165 2008 f rb]. - Putra Jaya, Ramadhansyah (2008)
Dalam industri pembinaan jalan raya yang semakin pesat membangun, permintaan ke atas agregat sebagai bahan binaan semakin meningkat.