Evaluating Signalized Intersection Capacity Based On Malaysian Road Conditions [TE228. N974 2007 f rb]. - Zainal Abidin, Nurikhwani Idayu (2007)
Sehingga kini, Malaysia telah menjalankan analisis kapasiti lebuh raya berdasarkan kaedah-kaedah dari negara lain. Walaubagaimanapun, dengan kemajuan di dalam kajian kejuruteraan lalu lintas tempatan, sebuah manual tentang analisis kapasiti berdasarkan keadaan jalan raya di Malaysia telah dikeluarkan.