Dual And Triple Feeding For Full-Wave Dipole Antenna [TK7871.67.D56 H677 2007 f rb]. - A. Hmood, Khedher (2007)
Tesis ini menfokus kepada pembangunan teknik baru untuk suapan antena dwikutub gelombang penuh. Terdapat tujuh cara suapan dalam kajian ini, empat cara untuk dua suapan dan tiga cara untuk tiga suapan.