Development Of Unsignalised Intersection Analysis Procedure For The Malaysian Highway Capacity Manual [TE176. E73 2007 f rb]. - Sanik, Mohd Erwan (2007)
Tesis ini membincangkan pembangunan prosedur analisis persimpangan keutamaan untuk Manual Kapasiti Lebuh Raya Malaysia (MHCM 2006).