Development Of Decision Model For Maintenance Analysis Of Non-Repairable Component By Considering The External Factor [TS192. R821 2007 f rb]. - Rosmaini, Ahmad (2007)
Penyelenggaraan pencegahan (Preventive Maintenance – PM) merupakan salah satu strategi yang digunakan untuk mengurangkan masalah kerosakan mesin yang berlaku secara tiba-tiba.