3-Dimensional Computational Analysis Of Fluid Flow Around Micro Flow Sensor At Different Positions And Pillar Arrangement Tony Tan Hin Jooqa297. [T161 2008 F Rb] - Tan, Tony Hin Joo (2008)
Analisis pengaliran bendalir mengelilingi pengesan mikro telah dipamerkan dalam penyelidikan ini. Dalam analisis tersebut, pengesan mikro dianggap dipasangkan dalam saluran berbentuk segi empat tepat.