Development Of A Sensor Module And Data Logger Capable Of Measuring High Kinematic Parameters In Football [QP301. A122 2007 f rb]. - Meamarbashi, Abbas (2007)

(untitled)
PENGENALAN: Kefahaman mengenai kompleksiti pergerakan segmen dalam aktiviti sukan yang melibatkan putaran kinematik tinggi telah dikenalpasti amat berguna dalam meningkatkan prestasi.