Development And Characterization Of Biomass Gasifier-Combustor System For Hot Air Production3 [TP339. A883 2007 f rb]. - Mohammad al-Attab, Khaled Ali (2007)

(untitled)
Bahan api merupakan subjek utama dalam bidang pengajian, terutamanya untuk tenaga boleh diperbaharui, disebabkan oleh kekurangan bahan api fosil.