CPU Usage Pattern Discovery Using Suffix Tree For Computational Resource Advisory System [QA76.76.P426 I11 2006 f rb]. - Ooi, Boon Yaik (2006)

(untitled)
Dalam alam pengkomputeraan grid, sumber pengkomputeraan yang boleh diguna sentiasa berubah dari masa ke masa. Penjadual memerlukan aktiviti ramalan supaya ia dapat berfungsi dengan cekap.