Characterisation And Properties Of Bentonite/Polypropylene Composite [TN948.B4 N138 2007 f rb]. - Othman, Nadras (2007)

(untitled)
Projek ini melibatkan penggunaan bentonit sebagai pengisi di dalam termoplastik komposit. Objektif pertama kajian ini adalah untuk mengkaji kesan pembebanan bentonit terhadap sifat komposit PP matriks.