Business Strategy, Leadership Style, Their Fits And Performance Of Manufacturing Firms In Thailand. [HD9736.A3T52 K6 2007 f rb]. - Tamalee, Kitima (2007)
Kajian ini menyelidiki perhubungan di antara strategi perniagaan, gaya kepimpinan, pemadanan strategi perniagaan-gaya kepimpinan dan prestasi organisasi.