Bionomics Of Aedes Aegypti And Aedes Albopictus In Relation To Dengue Incidence On Penang Island And The Application Of Sequential Sampling In The Control Of Dengue Vectors. [QL536. P574 2007 f rb]. - Phon, Chooi Khim (2007)
Satu kajian telah dijalankan untuk menentukan taburan dua jenis vektor denggi, Aedes aegypti dan Aedes albopictus di Kampung Paya Teluk Kumbar (luar bandar), Kampung Baru Sungai Ara (pinggir bandar), dan Lorong Mahsuri (bandar), di Pulau Pinang, Malaysia dari Oktober 2003 hingga November 2004.