Aspek Keselamatan Awam Dalam Pembentukan Bandar Selamat Di Malaysia: Kajian Kes Alor Star, Kedah - Mustaffa, Jamaludin (2007)

(untitled)
Pelbagai pendekatan telah diperkenalkan dan diamalkan dalam mempertingkatkan aspek keselamatan awam di bandar.