Amalan Nilai Murni Di Kalangan Guru Bimbingan Dan Kaunseling Dalam Perkhidmatan Bimbingan Dan Kaunseling Sekolah Menengah [LB1620.4. S163 2006 f rb]. - Ahmad, Salema (2006)
Kajian ini bertujuan untuk meninjau tentang hubungan amalan nilai murni dalam Perkhidmatan Bimbingan dan Kaunseling sekolah menengah di daerah Kota Bharu, Kelantan.