Kesan Koswer Strategi Animasi Pelbagai Kawalan Pengguna Terhadap Prestasi Kognitif Dan Ketekalan Pelajar [ LB1028.3. Z26 2007 f rb ]. - Mohamad Ali, Ahmad Zamzuri (2007)
Keberkesanan animasi dalam sesuatu koswer instruksi dapat ditingkatkan melalui aplikasi kawalan pengguna terhadap animasi tersebut.