Advanced E-Presentation System Of A Work Plan For Improved Project Communication [HD69.P75 V447 2007 f rb] - Vendra, Venkata Krishna (2007)

(untitled)
Kejayaan sesebuah projek bergantung secara kritikalnya kepada usaha, perhatian dan kemahiran yang digunakan di dalam Perancangan awalan.