Adsorbent Supplemented Treatment Of Landfill Leachate In Sequencing Batch Reactor [TD756. L733 2006 f rb]. - Lim, Suat Ping (2006)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk mengkaji kesan penambahan bahan penjerap terhadap penyingkiran nitrogen ammoniakal (AN) dan tuntutan oksigen (COD) daripada air larut resap tapak pelupusan sampah di bawah operasi reaktor kelompok berturutan (SBR).