A Water Quality Study With Emphasis On Pesticides In Shiroud River Catchment In Southern Part Of Caspian Sea, Iran [TD370. S524 2007 f rb]. - NAJAFPOUR, SHABAN (2007)
Kajian kualiti air telah dijalankan ke atas Sungai Shiroud di Iran. Sungai ini terbentang sejauh 32 km bermula dari gunung Albourz dan berakhir di bahagian selatan Laut Caspian