A Survey Of Anthelmintic Resistance In Relation To Management Of Small Ruminants In Peninsular Malaysia [RM356. K45 2007 f rb]. - Saad, Khadijah (2007)
Ujian Pengurangan Kiraan Telur Cacing (FECRT) telah dijalankan terhadap 5 ladang ruminan kecil milik kerajaan dan 21 ladang ruminan kecil milik persendirian di semenanjung Malaysia untuk menilai status kerintangan cacing terhadap empat jenis ubat cacing iaitu oksfendazol, moksidektin, levamisol dan klosantel.