A Study On The Potential Of Inclusion Of Environmental Management Elements In Contract Documents Of Construction Projects In Malaysia [TD428.C64 A861 2007 f rb]. - Abdul Rahim, Asyirah (2007)

(untitled)
Industri pembinaan di Malaysia sangat memerlukan pengurusan persekitaran strategik untuk menterjemah misi pembangunan mapan dan memastikan keberkesanan amalan baik alam sekitar di tapak binaan.