A Multi-Tier Knowledge Discovery Info-Structure Using Ensemble Techniques [QA76.9.D35 S158 2007 f rb]. - Karthigasoo, Sakthiaseelan (2007)
Fokus utama kami ialah untuk mempelajari keujudan peraturan-peraturan yang ditemui daripada data-data tanpa catatan serta menjana keputusan yang lebih tepat dan muktamad. Ini dilakukan melalui kaedah penghibridan yang merangkumi kedua-dua mekanisma berselia dan tidak berselia.