Evaluation Of The Personal And Professional Development In A Nursing Programme : A Case Study [RT89.3. R224 2006 f rb]. - Mohamed, Rasidah (2006)
Dalam abad ke-21 yang pantas berubah, pengamal kejururawatan dikehendaki mempunyai kebolehan berfikir secara mendalam untuk terus meningkatkan kemahiran teknikal di samping mengamalkan sikap penyayang.