Determinants Of Effective Supply Chain Partnering In The Context Of Electrical And Electronics Firms In Malaysia [HD9696.A3N2 P92 2006 f rb]. - Rajagopal, Premkumar (2006)

(untitled)
Pengurusan rantaian bekalan baru-baru ini diperkenalkan untuk menangani pakatan fungsi-fungsi organisasi bermula dari pemesanan dan penerimaan bahan mentah pada peringkat proses pembuatan hingga ke penyaluran dan penghantaran hasil keluaran kepada pelanggan.