Application Of Control Mechanisms On Marketing Decisions In Multinational Company Marketing Units In Malaysia [HF5415.13. L912 2006 f rb]. - Low, Chee Kong (2006)

(untitled)
Penyelidikan dalam bidang pengurusan subsidiari antarabangsa telah mengalami perkembangan pesat dalam pemahaman mekanisma kawalan rentas sempadan. Tetapi penyelidikan isu mekanisma kawalan dalam bidang pemasaran amat terhad.