Pembentukan Akhlaq Mulia Menerusi Kaedah Zikrullah: Kajian Kes Majlis Zikir Al-Amin Di Indonesia [BP188.3. R263 2006 f rb]. - Akbar, Muhammad Ray (2006)

(untitled)
Pemilihan tajuk dan penelitian mengenai pembentukan akhlaq mulia adalah merupakan suatu kajian yang dilahirkan berkaitan dengan keadaan bangsa dan negara yang sedang dilanda krisis akhlaq mulia.