Using The Rasch Measurement Model For Standard Setting Of The English Language Placement Test At The IIUM [LB1631. L714 2007 f rb]. - Abu Kassim, Noor Lide (2007)
Dengan penggunaan skor sempadan dan standad untuk membuat keputusan-keputusan pendidikan yang berciri “high-stakes”, pelbagai usaha seharusnya dibuat untuk mencari kaedah-kaedah penetapan standad yang tidak dipertikaikan.