The Biodiversity And Systematic Relationships Of The Labeoin Group Of Fishes Within The Sub-Family Cyprinidae In Peninsular Malaysia [QL638.C94 E53 2007 f rb]. - Ab. Rahim, Emi Sherizan (2007)
Kajian morfologi dan sistematik molekul telah dijalankan terhadap kumpulan ikan Labeoin yang diperolehi daripada Semenanjung Malaysia dan Tasik Tonle Sap di Kambodia.