Teachers' Beliefs And Self-Efficacy In Computer Technology Integration For Teaching And Learning : A Comparative Study Between Oman And Malaysia [LB1028.3. H155 2007 f rb]. - Mohammed Salim Alhajri, Rashid (2007)
Kajian ini dijalankan untuk mengkaji faktor-faktor berkaitan integrasi teknologi komputer untuk pengajaran dan pembelajaran. Kajian mengkaji kepercayaan guru dan efikasi kendiri guru dalam mengintegrasi teknologi komputer untuk pengajaran dan pembelajaran sebagai kajian perbandingan antara dua negara, Oman dan Malaysia.