Study On Malaysian Urban Rainfall-Runoff Characteristics : Case Study Of Sungai Kayu Ara, Damansara, Selangor [GB992.M2 L583 2007 f rb]. - Leong, Weng Chin (2007)
Pengetahuan dalam agihan hujan yang berubah mengikut ruang dan masa serta respon hujan-air larian amat diperlukan dalam aplikasi kejuruteraan untuk kawasan pembangunan beriklim tropika lembap.