Role Conflict & Role Adjustment Of Chinese Gay Men In Their Families In Kuala Lumpur & Penang : A Case Study [HQ76.2.M2 C559 2007 f rb]. - Chua, Hang Kuen (2007)
Masyarakat Malaysia kini sedang mengalami pelbagai perubahan sosial dan budaya yang mendadak. Perubahan-perubahan ini termasuk kemunculan budaya gay di mana individu-individu mengenali dan memaparkan diri mereka sebagai homoseksual serta mengamalkan cara hidup homoseksual.