Program Rehabilitasi Kardiak Dan Kesannya Terhadap Kualiti Hidup Pesakit Infarksi Miokardium Di Hospital Universiti Sains Malaysia, Kelantan [RC685.I6 Z21 2007 f rb ]. - Mamat@Mohamed, Zakira (2007)
Kajian ini merupakan kajian kohort untuk mengenal pasti tahap kualiti hidup (secara umum dan spesifik) pesakit infarksi miokardium di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) sebelum dan selepas tiga bulan mereka menjalani program rehabilitasi kardiak.