Pembangunan Ekopelancongan Di Cameron Highlands : Satu Kajian Kes. - Lee, Boon Hiong (2007)
Ekopelancongan adalah satu produk pelancongan yang baru diperkenalkan diMalaysia berasaskan ekologi, pendidikan dan pertanian. Cameron Highlands merupakan bukit peranginan yang terluas di Malaysia.