Structural And Optical Studies Of Wide Band-Gap AlxGa1-xN (0 ≤ x ≤ 1) Semiconductors [TK7871.85. N577 2007 f rb]. - Ng, Sha Shiong (2007)
Tujuan projek ini ialah untuk mengkaji ciri struktur dan optik bagi semikonduktor-semikondutor berjurang tenaga lebar AlxGa1-xN (0 ≤ x ≤ 1) dengan pelbagai peralatan pencirian yang tak bersentuhan dan tak memusnahkan.