Factors Associated With Chemical Safety Status In Small And Medium Printing Enterprises In Penang [Z244.6.M2 H431 2007 f rb]. - Yon, Hazlina (2007)
Satu kajian berkenaan status keselamatan kimia bagi syarikat kecil dan sederhana telah dijalankan dalam tahun 2005 sehingga tahun 2006. Borang kajiselidik telah diagihkan kepada 254 buah syarikat percetakan tetapi hanya 122 keping borang sahaja yang telah diisi dan dikembalikan kepada penyelidik.