Expression Of Phac1 And Phac2 From Pseudomonas Sp. USM4-55 In Escherichia Coli Expression System [QR82.P78 B195 2007 f rb]. - Ab. Ghani, Balqis (2007)
Polihidrosialkanoat (PHA) disintesiskan secara intrasel dalam pelbagai mikroorganisma sebagai bahan simpanan untuk sumber karbon dan tenaga. PHA sintase (PhaC) merupakan enzim utama dalam pempolimeran PHA.