Evaluation Of Acupuncture Therapy For Chronic Prostatitis/Chronic Pelvic Pain Syndrome [RM184. L481 2007 F Rb]. - Lee, Shaun Wen Huey (2007)
Penyakit prostatitis kronik/ sindrom sakit pelvis kronik merupakan sejenis sindrom yang mengecewakan, mengelirukan dan kerap ditemui. Sebanyak 2 juta orang dirawat untuk penyakit ini di Amerika Syarikat dan di Malaysia, penyakit ini dihidapi oleh 8.7% kaum lelaki. Hanya sejak 1995 penyakit ini mendapat perhatian perkhidmatan kesihatan di serata dunia.