Employee Involvement In EMS/ISO 14001 And Its Spillover Effect In Creating Consumer Environmentally Responsible Behavior [TS155.7. R173 2007 f rb]. - Nik Abdul Rashid, Nik Ramli (2007)
Kajian ini memberi jawapan kepada satu persoalan utama iaitu sama ada perlaksanaan satu sistem pengurusan yang komprehensif dan menyeluruh seperti Sistem Pengurusan Alamsekitar (SPA) boleh mengukuhkan sikap-kerja dan norma yang mesra-alamsekitar dan sama ada sikap dan norma tersebut boleh melimpah dalam bentuk tingkah-laku diluar organisasi.