Effect Of Gelucire 44/14 On The Oral Bioavailability Of Cyclosporin A [RM666.C978 L73 2007 f rb ]. - Lim, Sin Yee (2007)
Kajian ini dijalankan untuk mengkaji kesan Gelucire® 44/14 terhadap biokeperolehan oral bagi satu drug polipeptida lipofilik model, ciclosporin A. Formulasi Gelucire® 44/14 mengandungi ciclosporin A dengan nisbah drug kepada Gelucire® 44/14 1:4, 1:10, 1:14 dan 1:20 telah berjaya disediakan melalui teknik lebur-fusi.