Detection Of Herpes Simplex Infection In Viral Conjunctivitis Using Polymerase Chain Reaction - A Pilot Study. - Ahmad Alwi, Dr. Azma Azalina (2004)
Untuk mengesan kes-kes konjunktivitis virus yang disebabkan oleh virus herpes simplex di Hospital Universiti Sains Malaysia, dengan menggunakan teknik 'polymerase chain reaction'.