Determinant Factors Of Implementing Build Then Sell In Malaysia : Housing Developers Point Of View [HD7363.6.A3 N576 2007 f rb]. - Ng, Lee Fen (2007)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk mengkaji faktor penentu pelaksanaan konsep ‘bina kemudian jual’. Kaedah pengumpulan data adalah secara kuantitatif dan kualitatif. Responden dipilih daripada Direktori REHDA dengan menggunakan kaedah persampelan rawak.