Development of a catalytic membrane reactor for the production of ethylene using oxidative coupling of methane (OCM) [TP248.E72 C559 2006 f rb]. - Chua, Yen Thien (2006)
Satu reaktor membran bermangkin berbentuk penukar haba kelompang dan tiub berintegrasi dengan tiub membran seramik telah dibangunkan bagi aplikasi dalam tindak balas kimia penggandingan metana beroksida (OCM).