Design And Development Of A Secure Wireless System Using Frequency Hopping Spread Spectrum [TK5103.2. A148 2007 f rb]. - Yahya, Abid (2007)
Dalam penyelidikan ini, satu sistem tanpa wayar automasi untuk menghantar data yang bersertakan kod PN secara automatik kepada pihak berkuasa berkenaan telah dibangunkan.