Chemical Oxygen Demand (COD) Reduction Efficiency And Kinetic Evaluation Of Anaerobic Digestion Process Of Palm Oil Mill Effluent (POME) In Anaerobic Bench Scale Reactor (ABSR) [TD756.45. W872 2007 f rb]. - Wong, Yee Shian (2007)
Keberkesanan pengurangan COD pengolahan air sisa kilang kelapa sawit dalam reaktor anaerobik secara skala makmal telah dijalankan dengan pelbagai jenis aliran yang terdiri daripada 0.63, 0.76, 0.95, 1.27, 1.9 dan 3.8 liter air sisa kilang kelapa sawit untuk setiap hari kajian.