Characterization And Properties Of Epoxidised Natural Rubber (ENR-50) / Ethylene Vinyl Acetate (EVA) Blends [TP1180.T5 Z96 2007 f rb]. - Mohamad, Zurina (2007)
Kesan komposisi adunan, pemvulkanan dinamik, radiasi alur elektron dan gabungan radiasi serta agen sambung silang ke atas sifat-sifat adunan getah asli terepoksida/ etilena vinil asetat (ENR-50/EVA) telah dikaji.