Biosintesis Dan Pencirian Kopolimer Poli (3-Hidroksibutirat-Ko-4-Hidroksibutirat) Daripada Cupriavidus Sp. Usmaa1020 [QP801.B69 A517 2007 f rb]. - Abdullah, Amirul Al-Ashraf Balakrishnan (2007)
Suatu bakteria Gram negatif dilabelkan sebagai USMAA1020 yang menunjukkan keupayaan menghasilkan polimer poli(3-hidroksibutirat-ko-4-hidroksibutirat) [P(3HB-ko-4HB)] dengan menggunakan γ-butirolakton telah dipencilkan dari persekitaran Malaysia.