A Computed Tomographic Study Of Craniofacial Asymmetry Among Selected Age Groups Of Malay Patients In Hospital Universiti Sains Malaysia. - Abu Jarour, Aous Ahmad Salem (2007)
Objektif kajian ini adalah untuk membuat perbandingan dan menentukan kewujudan asimetri kraniofasial sewaktu tumbesaran dalam kumpulan umur yang berbeza dan membuat perbandingan asimetri kraniofasial antara lelaki dan perempuan.