5 Stages Improvement Model (5SIM) For Integrating Lean Manufacturing And Six Sigma DMAIC [HD58.87. Y38 2007 f rb]. - Yeap, Tee Khoon (2007)
Pada permulaan abad ke dua puluh satu, ekonomi dunia telah menjadi semakin terbuka kepada persaingan berbanding dengan abad-abad yang lalu. Ini didorong oleh permodenan dari segi teknologi, sistem komunikasi, pelonggaran perjanjian perdagangan dan juga sistem pengangkutan.